Bel: 075 - 628 15 90 of mail: info@evertbruyns.nl

Service

Haal- en brengservice

Geen tijd of mogelijkheid om uw fiets te brengen? Geen probleem, op afspraak kunnen wij uw fiets ophalen en weer terugbrengen. Bel 075 – 628 15 90 om een afspraak te maken. Als u vandaag voor 10 uur een afspraak maakt, kunnen wij de fiets deze dag nog halen.

Voor reparatie- en onderhoudsafspraken: liever niet mailen om vertraging te voorkomen!

Onderhoud

Uw fiets is voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw fiets in optimale conditie brengen en houden. Jaarlijks volgen wij bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Heeft u uw fiets elders gekocht en zoekt een goed adres om uw fiets te laten onderhouden? Bij ons bent u van harte welkom.

Bike Fitting

Heeft u soms het gevoel dat u niet echt lekker op uw sportfiets zit, last van uw rug, knieën of nek? Denk dan eens aan een Bike Fitting. Met een Bike Fitting meten wij u helemaal op en vergelijken dit met de afmetingen van uw fiets, vaak blijkt dat wij met kleine aanpassingen aan de fiets uw klachten kunnen laten verdwijnen. Nieuwsgierig geworden, neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Voor afspraken: liever alleen bellen om vertraging te voorkomen!

Mailen kan naar: info@evertbruyns.nl

Servicegericht, klantvriendelijk en deskundig advies

 • Contact

  Evert Bruyns Fietsen
  Heiligeweg 183
  Krommenie
  075 - 628 15 90
  info@evertbruyns.nl
  Facebookpagina Evert Bruyns
 • Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag      8:30 – 18:00 uur
  Zaterdag      8.30 – 17.00
  Wij hebben geen koopavond!

Rijwielhandel Evert Bruyns

Rijwielhandel Evert Bruyns