Een driewieler voor volwassenen

Vindt u het lastig om uw evenwicht te bewaren op een fiets of durft u niet meer te fietsen omdat u bang bent om te vallen? Dan is een driewielfiets met lage instap de oplossing.

U evenwicht is 1 ding, kracht wordt ook vaak minder bij ouderen. Waarom zou u alleen nog in de buurt fietsen, wanneer u met een elektrische variant ook gewoon de wijde wereld in kan.

Laat u niet beperken en blijf aktief.

Driewieler met lage instap voor senioren: Meer vrijheid, veiligheid en stabiliteit

Een lage instap voor ouderen, ook als tweezitter

Lage-instapfietsen zijn fijn, maar soms zijn 2 wielen toch niet zo stabiel. Een driewieler is een stabiele fiets voor ouderen.

(Opnieuw) eropuit!

Het op- en afstappen wordt met deze driewielers veel makkelijker. Daarnaast is een lichtlopende driewieler veel veiliger en kunt u zonder bang te zijn om te vallen de straat op.

Driewielers voor ouderen

Stel uw eigen veilige en electrische fiets samen

Een Huka driewielerfiets valt helemaal naar wens samen te stellen. Kies een uitvoering die uw wereld weer groter maakt. Bepaal welke opties voor u belangrijk zijn en we berekenen direct de prijs. U heeft hierbij keuze uit allerlei opties en accessoires. Daarnaast kunt u uw Huka, naast de standaardkleuren, in bijna alle RAL-kleuren laten spuiten.

Specialist in driewielers voor volwassenen

Waarom nog meer een driewieler?

Met drie wielen biedt deze fiets u stabiliteit, een veilig gevoel en het plezier waardoor u nog jaren zelfstandig naar buiten kunt. We noemen het bewust geen 'ouderenfiets', omdat lang niet iedereen met een stabiliteit-of evenwichtsproblemen 'oud' is. Ouderen hebben in verhouding natuurlijk wel vaker een probleem met fietsen. Dus bent u wat ouder, wordt u angstiger op uw normale fiets, kom dan gewoon eens langs en laat u voorlichten door Evert.

Naast senioren, is deze driewieler perfect voor iedereen met angst om te vallen of minder goed evenwicht.

Ook zijn er driewielfietsen met trapondersteuning

Is een driewieler alleen voor senioren en ouderen?

Natuurlijk niet! Een driewieler is voor iedereen die meer moeite heeft om op 2 wielen te fietsen. Wanneer u een minder goede balans heeft en daarom niet meer kunt of durft te fietsen op een fiets met twee wielen. Zo kunt u er toch op uit en bent u niet aan huis gekluisterd. U kunt blijven bewegen!

Kom gerust langs om uw wensen en voorkeuren met ons af te stemmen, zodat we de juiste driewieler kunnen samenstellen. Hierin gaan we heel ver. Denk hierbij aan:

  • Een driewieler met trapondersteuning
  • Een aangepaste fiets met lage instap
  • Achteruitkijkspiegel
  • Onderarmsteunen
  • Pedaalverlengers
  • Anti-lekbanden

Er is zoveel mogelijk met de Huka driewielers.

Zonder kosten een driewielerfiets ervaren?

Voor de meesten is het kiezen van de juiste fiets best lastig. Daarom helpt Evert u bij de juiste keuze. We nemen samen uw wensen door en de ongemakken waar u mee te maken hebt.

Om vertrouwd te raken met een driewieler voor volwassenen, is het vervolgens mogelijk om een proefrit bij ons of bij u thuis te maken.

Meer mogelijkheden

Naast driewielers voor volwassenen heeft Evert ook andere type fietsen in zijn assortiment. Aangepaste kinderfietsen, aangepaste tandems of rolstoelfietsen.

Proefrit maken? 075 - 628 15 90

Ontdek uw omgeving (weer), koop een driewieler.

De hele Zaanstreek door, misschien wel heel Noord-Holland, u kunt overal naar toe. Ontdek De Rijp, Fiets langs de Zaan, drink een kopje koffie in Purmerend, eet een ijsje in Alkmaar of aan de kust in Castricum. Huka heeft namelijk ook elektrische driewielers, dus zolang de accu vol is, ligt de omgeving aan uw voeten.

En misschien is het grootste voordeel wel, u bent niet meer afhankelijk van anderen.

Voel u veilig en comfortabel op de weg.

Ga naar de website van Huka
Bel voor afspraak
Bel voor afspraak