Bel: 075 - 628 15 90 of mail: info@evertbruyns.nl
Huka driewieler volwassenen, meer vrijheid, veiligheid en stabiliteit

Driewieler met lage instap voor ouderen
meer vrijheid, veiligheid en stabiliteit

Denk eens aan Huka driewielers voor volwassenen.

Vind je het lastig om je evenwicht te bewaren op een fiets of durf je niet meer te fietsen omdat je bang bent om te vallen? Dan is een driewielfiets met lage instap de oplossing.

Elektrische driewieler? Dat kan!

Je evenwicht is 1 ding, kracht wordt ook vaak minder bij ouderen. Waarom zou je alleen nog in de buurt fietsen, wanneer je met een elektrische variant ook gewoon de wijde wereld in kan.

Laat je niet beperken en blij aktief.

Bel voor een proefrit:

075 - 628 15 90

Een lage instapfiets voor ouderen

Lage instapfietsen zijn fijn, maar soms zijn 2 wielen toch niet zo stabiel. Een driewieler is een stabiele fiets voor ouderen.

(Opnieuw) eropuit!

Het op- en afstappen wordt met deze driewielers veel makkelijker, door de lage instap. Daarnaast is een lichtlopende driewieler veel veiliger en kun je zonder bang te zijn om te vallen de straat op.

Huka driewielers zijn niet alleen voor bejaarden!

Ook in tandem-uitvoering

Stel uw eigen veilige en electrische fiets samen

Een Huka driewielerfiets valt helemaal naar wens samen te stellen. Kies een uitvoering die jouw wereld weer groter maakt. Bepaal welke opties voor jou belangrijk zijn en we berekenen direct de prijs.  Je hebt hierbij keuze uit alle opties en accessoires. Daarnaast kun je je Huka, naast de standaard kleuren, in bijna alle RAL kleuren laten spuiten.

Specialist in driewielers voor volwassenen

Waarom nog meer een driewieler?

Met drie wielen biedt deze fiets je stabiliteit, een veilig gevoel en het plezier waardoor je nog jaren zelfstandig naar buiten kunt. We noemen het bewust geen 'ouderenfiets', omdat lang niet iedereen met een stabiliteit-of evenwichtsproblemen 'oud' is. Ouderen hebben in verhouding natuurlijk wel vaker een probleem met fietsen. Dus bent u wat ouder, wordt u angstiger op uw normale fiets, kom dan gewoon eens langs en laat u voorlichten door Evert.

Naast senioren, is deze driewieler perfect voor iedereen met angst om te vallen of minder goed evenwicht.

De driewielers passen door elke standaard-deur, dus het is niet nodig om je schuur te verbouwen.

Wat is een driewielfiets?

Het zal je niet verbazen, deze fiets heeft drie wielen. Daardoor kan de fiets niet omvallen. Ideaal voor iedereen die moeite heeft met zijn of haar evenwicht, of wat onzekerder ter been is.  De Huka driewielfiets is verkrijgbaar in verschillende typen en maten, met en zonder versnellingen en met terugtraprem of handrem. 

Ook zijn er driewielfietsen met trapondersteuning. 

Huka driewielers voor meer vrijheid

Past door elke standaard deur

Proefrit maken?

075 - 628 15 90

Ontdek je omgeving (weer), koop een driewieler. Belangrijk voor iedereen is dat je veilig en comfortabel kunt bewegen. Als dat lichamelijk lastiger wordt, is een drieweiler voor volwassenen een goede keus..

Is een driewieler alleen voor senioren en ouderen?

Natuurlijk niet! Een driewieler isvoor iedereen die meer moeite heeft om op 2 wielen te fietsen is de driewielfiets een oplossing zijn. Wanneer u een minder goede balans heeft en daarom niet meer kunt of durft te fietsen op een fiets met twee wielen. Zo kunt u er toch op uit en bent u niet aan huis gekluisterd. U kunt blijven bewegen!

Kom gerust langs om je wensen en voorkeuren met ons af te stemmen, zodat we de juiste driewieler kunnen. Hierin gaan we heel ver. Denk hierbij aan 

 • Een driewieler volwassenen met trapondersteuning
 • Een aangepaste fiets met lage instap, Onderarmsteunen
 • Achteruitkijkspiegel
 • Pedaalverlengers
 • Anti-lekbanden 

Er is zoveel mogelijk met de Huka driewielers.

Zonder kosten  een driewielerfiets ervaren.

 

Voor de meesten is het kiezen van de juiste fiets best lastig. Daarom helpt Evert je bij de juiste keuze. We nemen samen je wensen door en de ongemakken waar je mee te maken hebt.

Om vertrouwd te raken met een driewieler voor volwassenen, is het vervolgens mogelijk om een proefrit bij ons of bij jou thuis te maken. 

Meer mogelijkheden

Naast driewielers voor volwassenen heeft Evert ook andere type fietsen in zijn assortiment. Aangepaste kinderfietsen, aangepaste tandem of rolstoelfietsen.

Proefrit maken?

075 - 628 15 90

Ontdek uw omgeving (weer), koop een driewieler.

De hele Zaanstreek door, misschien wel heel Noord-Holland, je kunt overal naar toe. Ontdek De Rijp, Fiets langs de Zaan, drink een kopje koffie in Purmerend, eet een ijsje in Alkmaar of aan de kust in Castricum. Huka heeft namelijk ook elektrische driewielers, dus zolang de accu vol is, ligt de omgeving aan je voeten.

En misschien is het grootste voordeel wel, je bent niet meer afhankelijk van anderen.

Voel je veilig en comfortabel op de weg.

 • Contact

  Evert Bruyns Fietsen
  Heiligeweg 183
  Krommenie
  075 - 628 15 90
  info@evertbruyns.nl
  Facebookpagina Evert Bruyns
Rijwielhandel Evert Bruyns

Rijwielhandel Evert Bruyns