Bel: 075 - 628 15 90 of mail: info@evertbruyns.nl

Onze merken

 

 

 

 

 

Huka Driewielers volwassenen

Heb je behoefte aan meer stabiliteit of gevoel van veiligheid of vrijheid? Met een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder eigentijdse driewielers, tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen,  kan Huka je wereld vergroten.

 

 

 

 

Bezoek de website van Huka Driewielers volwassenen

Alpina Kinderfietsen

Alpina is hét kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details.

 

 

 

 

Bezoek de website van Alpina Kinderfietsen

QWIC

QWIC zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie tillen zij de elektrische fiets naar een hoger niveau. Niet voor niets heeft QWIC al diverse onderscheidingen gewonnen met hun modellen.

 

 

 

 

Bezoek de website van QWIC

Urban Arrow

Urban Arrow is een jong bedrijf, opgericht in 2010 om elektrische bakfietsen te maken. Zij ontwerpen fietsen zodat jij je met superieure wendbaarheid door de stad kunt bewegen. Of je nou je familie of andere kostbare lading vervoert. Zij helpen je het bewust en efficiënt te doen en bezorgen je tegelijkertijd een glimlach op je gezicht.

 

 

 

 

Bezoek de website van Urban Arrow

Servicegericht, klantvriendelijk en deskundig advies

 • Contact

  Evert Bruyns Fietsen
  Heiligeweg 183
  Krommenie
  075 - 628 15 90
  info@evertbruyns.nl
  Facebookpagina Evert Bruyns
Rijwielhandel Evert Bruyns

Rijwielhandel Evert Bruyns