Bel: 075 - 628 15 90 of mail: info@evertbruyns.nl

Onze merken

 

 

 

 

 

Huka Driewielers volwassenen

Heb je behoefte aan meer stabiliteit of gevoel van veiligheid of vrijheid? Met een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder eigentijdse driewielers, tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen,  kan Huka je wereld vergroten.

 

 

 

 

Bezoek de website van Huka Driewielers volwassenen

Alba

Waar veel fabrikanten de stadsfiets links laten liggen, richt Alba zich juist hierop. Een Nederlands kwaliteits merk die fijne no-nonsense fietsen maakt voor dagelijks gebruik.

 

 

 

 

Bezoek de website van Alba

Bakfiets.nl

De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargobike is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

 

 

 

 

Bezoek de website van Bakfiets.nl

Cortina

Hip, trendy en stijlvol. Een Nederlands merk dat op een andere manier durft te kijken naar het ontwerp van een fiets. Bij Cortina vindt je altijd een model dat bij je past, of je nu snel naar je werk wilt of relaxed naar school fietst. Met een dergelijke collectie slaag je altijd.

 

 

 

 

Bezoek de website van Cortina

Dracat

Een echt Zaans fietsenmerk! Zoals bij elke fiets wordt het hart gevormd door het frame en inmiddels heeft DraCat een reputatie op dit gebied. Het ontwerp en de daaraan gekoppelde geometrie geeft een Dracat fiets dat speciale gevoel van comfort en klasse!

 

 

 

 

Bezoek de website van Dracat

QWIC

QWIC zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie tillen zij de elektrische fiets naar een hoger niveau. Niet voor niets heeft QWIC al diverse onderscheidingen gewonnen met hun modellen.

 

 

 

 

Bezoek de website van QWIC

Urban Arrow

Urban Arrow is een jong bedrijf, opgericht in 2010 om elektrische bakfietsen te maken. Zij ontwerpen fietsen zodat jij je met superieure wendbaarheid door de stad kunt bewegen. Of je nou je familie of andere kostbare lading vervoert. Zij helpen je het bewust en efficiënt te doen en bezorgen je tegelijkertijd een glimlach op je gezicht.

 

 

 

 

Bezoek de website van Urban Arrow

Victoria

Al sinds 1886 bestaat er mobiliteit op twee wielen onder onze merknaam VICTORIA.
Victoria behoort zodoende tot de meest ervaren en bekendste fietsfabrikanten die er bestaat. Wij kiezen voor de Victoria E-bikes vanwege de betrouwbaarheid en eenvoud van de fietsen. Een mooie toevoeging voor ons assortiment.

 

 

 

 

Bezoek de website van Victoria

Servicegericht, klantvriendelijk en deskundig advies

 • Contact

  Evert Bruyns Fietsen
  Heiligeweg 183
  Krommenie
  075 - 628 15 90
  info@evertbruyns.nl
  Facebookpagina Evert Bruyns
Rijwielhandel Evert Bruyns

Rijwielhandel Evert Bruyns