Bel: 075 - 628 15 90 of mail: info@evertbruyns.nl

Onze merken

Burgers

Burgers is het oudste fietsenmerk van Nederland, de eerste Burgers fiets werd namelijk al in 1869 gemaakt. En met succes, want de Burgers fietsen werden al snel zeer populair. Tegenwoordig biedt Burgers haar fietsen aan met dezelfde look als toen, maar met hedendaagse materialen.

Bezoek de website van Burgers

Cortina

Hip, trendy en stijlvol. Een Nederlands merk dat op een andere manier durft te kijken naar het ontwerp van een fiets. Bij Cortina vindt je altijd een model dat bij je past, of je nu snel naar je werk wilt of relaxed naar school fietst. Met een dergelijke collectie slaag je altijd.

Bezoek de website van Cortina

Dracat

Een echt Zaans fietsenmerk! Zoals bij elke fiets wordt het hart gevormd door het frame en inmiddels heeft DraCat een reputatie op dit gebied. Het ontwerp en de daaraan gekoppelde geometrie geeft een Dracat fiets dat speciale gevoel van comfort en klasse!

Bezoek de website van Dracat

QWIC

QWIC zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie tillen zij de elektrische fiets naar een hoger niveau. Niet voor niets heeft QWIC al diverse onderscheidingen gewonnen met hun modellen.

Bezoek de website van QWIC

Servicegericht, klantvriendelijk en deskundig advies

 • Contact

  Evert Bruyns Fietsen
  Heiligeweg 183
  Krommenie
  075 - 628 15 90
  info@evertbruyns.nl
  Facebookpagina Evert Bruyns
 • Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag      8:30 – 18:00 uur
  Zaterdag      8.30 – 17.00
  Wij hebben geen koopavond!

Rijwielhandel Evert Bruyns

Rijwielhandel Evert Bruyns